Nazwa forum

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2020-03-21 17:19:04

przedszkole9rodzice
Administrator
Liczba postów: 4
WindowsOpera 67.0.3575.79

Pozostała część materiału dzieci do przerobienia

Witam
Założyłam forum z myślą o dalszej edukacji naszych dzieci.
Z tego co przekazała Pani Grażynka dzieci mają do opanowania zarówno w piśmie jak i w czytaniu jeszcze kilka literek u,c,ł,j,f,ż,h. No i ambitnie Pani Grażynka zaczynała uczyć ich czytać na tyle na ile potrafią proste słowa np, mama, tata itp żeby nie literkowały tylko czytały cały wyraz. Można też żeby było łatwiej podzielić wyraz na sylaby i napisać go dwoma kolorami i dziecko czyta wtedy sylabami. Materiał który już przerobili należałoby utrwalić bo przez (módlmy się oby tylko) cztery tygodnie na pewno wyparuje.
Przekazałam również adres do forum Pani Grażynce mam nadzieję że do nas dołączy. Powodzenia w tym trudnym czasie mam nadzieję że spotkamy się jak najszybciej. Zdrówka!

Estera Laszczak

#2 2020-03-23 18:25:09

przedszkole9rodzice
Administrator
WindowsOpera 67.0.3575.79

Odp: Pozostała część materiału dzieci do przerobienia

Drodzy Rodzice. Dzwoniła do mnie Pani Grażynka. Niestety pomimo tego że bardzo chciała tutaj z nami być dziś poinformowała mnie że ze względów etycznych jest to nie możliwe. Poprosiła mnie żebym była łączniczką i przekazywała najważniejsze informacje.

1. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu jak największej ilości rodziców aby mogli się tutaj zalogować i być na bieżąco. Koniecznie musimy wiedzieć kto tutaj jest. Jeśli do kogoś nie dotrzemy to skontaktuje się z nimi Pani dyrektor.
2. Pomimo, że Pani Grażynka tutaj z nami nie może być to opracowała dla naszych dzieci materiały. Powinny w najbliższych dniach pojawić się na stronie przedszkola w zakładce "Akcja zostaję w domu" gr. IV.
3. Dla młodszych dzieci w wieku 5 lat zakładka dla gr. III.

Jeśli macie jakieś pytania, również do Pani Grażynki to piszcie.

Pozdrawiam
Estera Laszczak

#3 2020-03-23 19:11:22

Sylwia
Użytkownik
Liczba postów: 1
AndroidChrome 80.0.3987.149

https://spwp9.edukacja.kety.pl/aktualno … tan-w-domu

Wiadomość dodana po 01 min 19 s:
Informację wysłałam jeszcze do mamy Maji

#4 2020-03-30 15:47:39

przedszkole9rodzice
Administrator
AndroidChrome 80.0.3987.149

Witam. Pani Grażynka pyta czy wszystkie rzeczy są jasne. Czy chcielibyście więcej materiałów. Jeśli macie jakiekolwiek pytania można dzwonić po Pani Grażynki jeśli ktoś nie ma nr to mam go podać. Pozdrawiam Estera

#5 2020-04-04 11:13:12

przedszkole9rodzice
Administrator
AndroidChrome 80.0.3987.162

Witam. Karty pracy które robicie prace plastyczne bądź dodatkowe trzeba zbierać. Niedługo na stronie pojawi się e-mail na który będziemy musieli to wysyłać. Jest to istotne ze względu na zaliczenie spełnienia obowiązku nauczania. Pojawi się również język angielski.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka